Over ons

Wij zijn een full service ontwerpbureau gevestigd in Nieuw-Beijerland

Full service ontwerpbureau

Two Tweak is dé creatieve partner voor al uw reclame uitingen en meer. Wij zijn een jong, creatief en een full service ontwerpbureau gevestigd in Nieuw-Beijerland.

Bij Two Tweak is er altijd direct en persoonlijk contact met de mensen die het maken. Wij hechten veel waarde aan openheid, duidelijkheid en vertrouwen. Elk project bevat maatwerk en daarom tweaken wij graag samen met u tot creatieve oplossingen.

Onze werkwijze

1. Uitgebreide intake

Tijdens het kennismakingsgesprek verdiepen we ons in de karakteristieke eigenschappen van uw organisatie en branche. We onderzoeken uw doelen en brengen uw situatie in kaart. Vervolgens maken we een plan en een prijsopgave. Indien er een akkoord is starten we met het project.

2. Digitale schetsen

Nadat we alles duidelijk in kaart hebben gebracht, maken we meerdere digitale schetsen waaruit we 2 à 3 verschillende opties presenteren. In een tussentijdse bespreking word er besloten welke richting we opgaan. Samen tweaken we tot voortreffelijk eindresultaat!

3. Concept uitwerking

Zodra de digitale schetsen naar wens zijn, werken we het concept verder uit. Zo heeft u direct inzicht wat u kunt verwachten. Ook bespreken we eventuele aanpassingen en het vervolg van het project.

4. Het ontwerp in andere reclame uitingen

Wij kunnen voor al uw reclame uitingen zorgen, zoals visitekaartjes, flyers, brochure, website etc. Wij kunnen uw drukwerk verzorgen. Als u het drukwerk liever zelf in handen heeft, begeleiden en adviseren wij u graag bij het drukproces.

5. Aanlevering bestanden

U ontvangt het bestand in hoge resolutie en in de gewenste formaat. Wij leveren bestanden aan in eps, ai, pdf, jpg en png. Betreft het een logo ontwerp, dan kunt u voor een meerprijs een huisstijl handboek laten maken. Het is belangrijk dat de huisstijl word doorgetrokken in al uw marketing uitingen.

Offerte op maat

Elk project is uniek en vereist maatwerk, omdat het toegespitst word op specifieke wensen en eisen. De kosten zijn daarom voor elk project anders. Het hangt af van verschillende factoren:

Ervaring met verschillende open-source systemen

Vertel ons wat je wilt bereiken en samen tweaken wij tot een passende oplossing. Wij werken met een groot aantal bekende grafische en open-source systemen. Daarnaast helpen wij je graag met jouw website onderhoud: voor een totale ontzorging!

Creative Cloud

Online drukkerij

Sublime Text

WordPress

WooCommerce

MailChimp

Wij werken met passie voor

A powerful suite of features to help you build fast and functional layouts. Waves template is perfect for building websites of almost any kind.

WordPress websites of website onderhoud nodig?

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden jouw website volledig, op maat en geoptimaliseerd voor SEO. Een mooie en functionele website waarmee jij je onderscheidt van jouw concurrenten.

Laat het ons weten en wij helpen je graag!

Promotiemateriaal

Jouw naamsbekendheid vergroten? Of je evenement onder de aandacht brengen? Dat kan door middel van o.a. flyers, posters, folders, brochures en advertenties.

Wij helpen je graag. Neem nu contact op!

Op zoek naar de juiste marketing tools?

Vertel ons wat u wilt bereiken? Zodat wij gericht kunnen tweaken naar een oplossing.